Dragii mei,
Am discutat cu domnul director al Centrului Cultural "Ion Manu" din Otopeni si am pus bazele unei colaborari in vederea expozitiei.

In primul si in primul rand vreau sa va spun ca timpul de organizare va fi foarte scurt...

- vernisajul pe 28 februarie
- perioada de expunere garantata de ei va fi undeva la 10 zile, dar eu sper ca daca nu vor avea alte proiecte in plan, sa putem expune modelele si mai mlt de atat. Ideea e ca se va prinde data de 1 martie, cand la Centru se organizeaza cu bal anual dar si 8 martie, venirea primaverii, targuri etc.
Acestea fiind spuse, din punct de vedere organizatoric, eu as avea nevoie de modele undeva la 25 februarie, pentru a ma putea apuca de montat ( vom avea o surpriza privind agatarea modelelor de kusudama, nu va zic ce..

Ceea ce inseamna ca am rugamintea la voi sa le puneti la posta nu mai tarziu de 19-20 februarie.
Centrul Cultural ne va oferi toata promovarea de care avem nevoie: afise, pliante, carticica informativa, articol in revista orasului care se distribuie lunar gratuit, precum si spatiul. Singura lor cerinta este ca la finalul expozitiei sa le oferim cateva modele care sa ramana in patrimoniul Centrului. Asadar, daca doriti sa oferiti vreunul dintre modele, imi spuneti, daca nu, nu e nici o problema, vi le trimit pe toate inapoi fara nici o suparare.

Astept cu interes parerile voastre si sper sa-mi confirmati participarea in numar cat mai mare!
Imi cer inca o data iertare pentru timpul atat de scurt si sper sa reusim impreuna sa ne organizam cat mai eficient!
Spor la impaturit si la deszapezit tuturor!

Dragi origamisti,
Planuiesc sa organizez o expozitie de origami in Otopeni, la Sala de cultura de aici.
As avea nevoie de parerile voastre in cateva privinte:
- credeti ca va puteti organiza in asa fel incat sa pot face vernisajul expozitiei pe 1 martie? aveti modele gata facute pe care mi le puteti trimite, cu inapoierea lor, bineinteles, la final ?
- eu ma gandeam ca lucrarile celor ce doresc sa participe sa fie expediate in intervalul 14-21 februarie, ceea ce inseamna ca fiecare are aproximativ o luna in care se poate pregati sau poate impaturi modele noi, in cazul in care nu are unele deja facute.
Inca nu am stabilit datele exacte cu cei de la Sala de cultura, dar as vrea ca saptamana viitoare sa merg sa discut ceva concret, de aceea am nevoie de parerile voastre in privinta vernisajului, mai ales.
Acestea fiind spuse, astept opiniile voastre si confirmari de participare, daca e cazul.

Spor la impaturit in 2014!